Karštos krevečių salotos

Karštos krevečių salotos

Ingredientai:

  • 150-200g lukštentų virtų krevečių
  • 8 skiltelės česnako
  • 1 geltona paprika
  • 10 šparaginių pupelių
  • 15 konservuotų alyvuogių
  • citrinos sulčių
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas:

Paprikas supjaustome kubeliais.

Česnaką susmulkiname.

Šparagines pupeles pjauname į 2-3 dalis.

Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame česnakus, kuriuos kepame vos minute. Pasklidus česnakų aromatui į keptuvę sudedame krevetes ir kepame apie 3 minutes. Iškeptas kreves išimame iš keptuvės ir sudedame į salotų dubenį.

Į keptuvę, kurioje kepė krevetės, sudedame pjaustytas paprikas bei šparagines pupeles ir viską pakepame 3 minutes. Sudedame alyvuoges, beriame druskos ir pipirų ir po poros minučių keptas daržoves išimame iš keptuvės ir sudedame į dubenį su keptomis krevetėmis. Salotas pašlakstome citrina ir išmaišome.

Šias krevečių salotas patiekiame šiltas su balta duona.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*