Kalafioro salotos su kaparėliais

| 2010-04-23 | 0 Komentarų
Kalafijoro ir kaparėlių salotos

Ingredientai:

  • kalafioras
  • citrina
  • 3 v.š. alyvuogių aliejaus
  • sauja juodųjų alyvuogių
  • sauja smulkintų petražolių 
  • sauja kaparėlių
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Susmulkintą žiedinį kopūstą dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir 7 minutes paverdame, kad truputį suminkštėtų, svarbiausia nepervirti, kad nebūtų minkštas. Kol kalafioras verda, supjaustome alyvuoges.
Apvirtą žiedinį kopūstą perpilame šaltu vandeniu ir leidžiame nuvarvėti vandeniui. Didesniame inde kalafiorus aplaistome citrinos sultimis, dedame druskos ir pipirų pagal skonį, pilame 3 v.š. aliejaus, sudedame pjaustytas alyvuoges, petražoles ir saują kaparėlių. Viską išmaišome.
Skanaus!


Kiti receptai iš tų pačių ingredientų: , , , , ,

Kategorija: Salotos, Užkandžiai


Palikite komentarą