Kalafioro salotos su kaparėliais

Kalafioro salotos su kaparėliais

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 10g Petražolių
  • 1vnt. Žiedinių kopūstų
  • 1vnt. Citrinų
  • 4 valg. š. Kaparėlių
  • 50g Juodųjų alyvuogių

Gaminimas

  1. Susmulkintą žiedinį kopūstą dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir 7 minutes paverdame, kad truputį suminkštėtų. Svarbiausia nepervirti, kad nebūtų minkštas.
  2. Kol kalafioras verda, supjaustome alyvuoges.
  3. Apvirtą žiedinį kopūstą perpilame šaltu vandeniu ir leidžiame nuvarvėti vandeniui.
  4. Didesniame inde kalafiorus aplaistome citrinos sultimis, dedame druskos ir pipirų pagal skonį, pilame 3 v.š. aliejaus, sudedame pjaustytas alyvuoges, petražoles ir saują kaparėlių. Viską išmaišome.
  5. Skanaus!

VISO: 321 kcal, 36g angliavandenių, 12g baltymų, 19g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*