Cezario salotos su vištiena

Ingredientai:
*700g iceberg salotų
*50g tarkuoto parmezano sūrio
*druska ir pipirai
*100g duonos skrebučių
*1 didelė vištienos krūtinėlė be kaulo
*1 v.š. aliejaus
* cezario salotų padažo

Gaminimas:
Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu aliejaus ir sudedame juostelėmis pjaustytą vištienos krūtinėlę. Pamaišydami kepame apie 3 minutes ant stiprios ugnies.
Tuo metu į lėkštes sudedame plėšytus salotų lapus, beriame skrebučių ir tarkuoto parmezano sūrio. Ant viršaus dedame apkeptos vištienos, pabarstome pipirais ir užpilame cezario salotų padažo.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*