Rytiniai keksiukai

Rytiniai keksiukai

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 3 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 80ml Pieno
  • 150g Kvietinių miltų
  • 1vnt. Kiaušinių
  • 4vnt. Morkų
  • 0.5 arb. š. Muskato
  • 0.5 arb. š. Kepimo miltelių
  • 100g Rudojo cukraus
  • 0.5 arb. š. Valgomosios sodos
  • 75g Razinų
  • 1vnt. Bananų
  • 90g Avižinių dribsnių

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200°C.
  2. Keksiukų skardą ištepame riebalais.
  3. Dideliame inde sumaišome miltus, cukrų, sodą, kepimo miltelius, muskatą bei druską, kol gausime vientisą tešlą be gumuliukų.
  4. Įmaišome avižas bei razinas.
  5. Pilame aliejų bei pieną. Sudedame tarkuotas morkas, kiaušinį ir trintą bananą. Viską gerai išmaišome.
  6. Pilame tešlą į keksiukų formeles, užpildydami 1/2 talpos.
  7. Dedame į orkaitę ir kepame apie 23-25 minutes, kol iškeps vidurys.
  8. Keksiukus patiekiame šiltus.

VISO: 2020 kcal, 359g angliavandenių, 42g baltymų, 56g riebalų, 187mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*