Portobello grybai įdaryti Brie sūriu

Portobello grybai įdaryti Brie sūriu

Ingredientai

  • 500g Portobello grybų
  • 50g Svogūnų
  • 50g Brie sūrio
  • 20g Mozarella sūrio
  • 25g Kalendrų
  • 15g Česnakų
  • 15g Sviesto
  • 0.5 arb. š. Druskos

Gaminimas

  1. Nuplaukite grybus, nupjaukite kotelius ir išvalykite kepurėles. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite grybus, pagardinkite druska ir trumpai pakepkite maišydami, kad grybai pasidengtu sviestu.
  3. Sudėkite grybus į skardą.
  4. Toje pačioje keptuvėje apie 30 sekundžių pakepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Sudėkite kalendrą ir pagardinkite druska. Pamaišykite, kol kalendros lapai suminkštės. Tik nesudeginkite.
  5. Supjaustykite Brie sūrį mažais kubeliais ir sudėliokite į grybų kepurėlių vidų. Užtarkuokite šiek tiek  Mozarella sūrio ir užbarstykite svogūnų ir kalendrų mišiniu.
  6. Dėkite viską į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite apie 15 minučių, kol sūris ištirps.

VISO: 495 kcal, 26g angliavandenių, 32g baltymų, 31g riebalų, 70mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*