Plėšyta kiauliena

Plėšyta kiauliena

Ingredientai

  • 1tbps Druskos
  • 1tbps Juodųjų pipirų (maltų)
  • 2 vnt. Svogūnų
  • 2tbps Cukraus (rudojo)
  • 2tbps Česnakų
  • 1tbps Garstyčių miltelių
  • 3tbps Rūkytos paprikos (miltelių)
  • 1tbps Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 2000g Kiaulienos mentės
  • 3tbps Čiobrelių

Gaminimas

  1. Sumaišome visus prieskonius.
  2. Kruopščiai mišiniu įtriname mėsą, kad visiškai pasidengtų iš visų pusių.
  3. Jei turite laiko, palikite mėsą šiek tiek pasimarinuoti.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 150 laipsnių.
  5. Kepimo skardą išdėliojame svogūno griežinėliais ir ant viršaus dedame mėsą.
  6. Sandariai apdengiame folija ir užlankstome kraštus.
  7. Dedame į orkaitę ir kepame 3 valandas.
  8. Po trijų valandų nuimame foliją ir paliekame kepti orkaitėje dar 3 valandas.
  9. Išimame iš orkaitė ir leidžiame atvėsti. Atvėsus šakutė suplėšome mėsą į gabaliukus.
  10. Labai skanu su Coleslaw salotomis bei Barbecue padažu.
  11. Skanaus!

VISO: 5005 kcal, 71g angliavandenių, 327g baltymų, 363g riebalų, 1600mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*