Plėšyta kiauliena

Plėšyta kiauliena

Ingredientai

  • 10.00 Druskos
  • 10.00 Juodųjų pipirų (maltų)
  • 20.00 Svogūnų
  • 20.00 Cukraus (rudojo)
  • 20.00 Česnakų
  • 10.00 Garstyčių miltelių
  • 30.00 Rūkytos paprikos (miltelių)
  • 10.00 Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 20000.00 Kiaulienos mentės
  • 30.00 Čiobrelių

Gaminimas

  1. Sumaišome visus prieskonius.
  2. Kruopščiai mišiniu įtriname mėsą, kad visiškai pasidengtų iš visų pusių.
  3. Jei turite laiko, palikite mėsą šiek tiek pasimarinuoti.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 150 laipsnių.
  5. Kepimo skardą išdėliojame svogūno griežinėliais ir ant viršaus dedame mėsą.
  6. Sandariai apdengiame folija ir užlankstome kraštus.
  7. Dedame į orkaitę ir kepame 3 valandas.
  8. Po trijų valandų nuimame foliją ir paliekame kepti orkaitėje dar 3 valandas.
  9. Išimame iš orkaitė ir leidžiame atvėsti. Atvėsus šakutė suplėšome mėsą į gabaliukus.
  10. Labai skanu su Coleslaw salotomis bei Barbecue padažu.
  11. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*