Pica Margarita

Pica Margarita

Ingredientai

Gaminimas

  1. Pasiruošiame picos padą ir ištepame jį pomidorų padažu.
  2. Šiek tiek apšlakstome kokybišku alyvuogių aliejumi ir pabarstome druska.
  3. Užtarkuojame parmezano sūrio.
  4. Imame Mozarella sūrį ir plėšydami gabaliukais išdėliojame ant picos.
  5. Galiausiai ant viršaus dar apdėliojame plėšytais baziliko lapeliais ir apšlakstome viską aliejumi.
  6. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių, ir kepame apie 7 minutes.
  7. Skanaus!

VISO: 1692 kcal, 195g angliavandenių, 61g baltymų, 76g riebalų, 100mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*