Žuviai ir jūros gėrybems

Baltas sviestinis padažas

Baltas sviestinis padažas

Autorius:

Paskelbta: 2016-07-27

Ingridientai: 250ml vandens 1/3 puodelio (50g) „Shallots“ susmulkintų svogūnų 1/2 arb. šaukšto maltų pipirų 1/2 arb. šaukšto druskos 1/2 puodelio (125ml) baltojo vyno acto 2 valg. šaukštai (30g) grietinėlės 300g sviesto be druskos   Šis […]

Skaityti Receptą

 
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

Autorius:

Paskelbta: 2012-07-25

Ingredientai: *3 kiaušinio tryniai *2 v.š. raudono vyno acto *150g sviesto *3 v.š. peletrūno acto *1 šviežias svogūnas *1 v.š. džiovinto peletrūno *1 v.š. petražolių *druska ir pipirai Gaminimas: Į mažą padažui ruošti skirtą indą […]

Skaityti Receptą

 
Šaltas pievagrybių padažas žuviai

Šaltas pievagrybių padažas žuviai

Autorius:

Paskelbta: 2011-10-19

Ingredientai: *150g grietinės *1 v.š. majonezo *1 v.š. citrinos sulčių *1 v.š.aliejaus *5 pievagrybiai *1 a.š smulkintų krapų *druska ir pipirai Gaminimas: Pievagrybius susmulkiname ir sudedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame grybus apie 2-3 […]

Skaityti Receptą

 
Kreminis citrininis padažas

Kreminis citrininis padažas

Autorius:

Paskelbta: 2011-05-24

Ingredientai: 100ml balto vyno 200g sviesto 70ml grietinėlės 1 citrina 1 v.š. miltų druska ir pipirai Gaminimas: Įkaitiname sviestą dubenyje ir sudedame miltus, kuriuos kepame ne ilgiau kaip minutę. Supilame baltą vyną, ir ant silpnos […]

Skaityti Receptą

 
Totoriškas padažas žuviai

Totoriškas padažas žuviai

Autorius:

Paskelbta: 2011-03-08

Ingredientai: 200g majonezo 1 a.š. smulkinto svogūno 1 v.š. kaparėlių 5 žalios alyvuogės įdarytos su paprika 3-4 kornišonai 0,25 a.š. pipirų Gaminimas: Visus ingredientus susmulkiname ir sumaišome elektriniu smulkintuvu ir prieš patiekdami palaikome bent porą […]

Skaityti Receptą

 
Krabų padažas žuviai

Krabų padažas žuviai

Autorius:

Paskelbta: 2011-03-02

Ingredientai: 100g krabų mėsos 200g grietinėlės (labiau tiktų plakta grietinėlė, nesaldinta) 2 v.š. sviesto 1 v.š. miltų 30g svogūnų laiškų (su galvutėmis) 50ml sauso balto vyno 1 v.š. pomidorų pastos 1,5 a.š. kajuno prieskonių 1 […]

Skaityti Receptą

 
Keptos paprikos padažas

Keptos paprikos padažas

Autorius:

Paskelbta: 2011-02-28

Ingredientai: *1 didelė raudona paprika *2-3 švieži svogūnėliai *2 v.š. grietinėlės *1,5 v.š. sviesto *druska ir pipirai *1 v.š. pomidorų pastos *50ml sultinio Gaminimas: Papriką apskrudiname ant atviros ugnies (tinka su žvake) iki kol pradeda […]

Skaityti Receptą

 
Piri piri padažas

Piri piri padažas

Autorius:

Paskelbta: 2011-02-10

Ingredientai: *10 raudonų čili pipirų (labiausiai tinka mažieji) *100ml citrinų sulčių *6 skiltelės česnako *0,5 a.š. druskos *100ml alyvuogių aliejaus *2 v.š. smulkintos kalendros *1 v.š. smulkintų petražolių Gaminimas: Elektriniu smulkintuvu sumalame visus ingredientus, išskyrus […]

Skaityti Receptą

 
Prancūziškas Beurre Blanc padažas

Prancūziškas Beurre Blanc padažas

Autorius:

Paskelbta: 2011-02-01

Ingredientai: 200ml balto sauso vyno 50ml balto vyno acto 250g sviesto druska 2 v.š. grietinėlės 2,5 v.š. smulkinto svogūno Gaminimas: Padažui virti skirtame inde sumaišome vyną su actu, sudedame labai smulkiai pjaustytą svogūną ir ant […]

Skaityti Receptą

 
Citrininis kaparėlių padažas žuviai

Citrininis kaparėlių padažas žuviai

Autorius:

Paskelbta: 2011-01-21

Ingredientai: *2 v.š. kaparėlių *4 v.š. sviesto *2 v.š. citrinos sulčių *1 a.š. citrinos žievelės *1 skiltelė česnako Gaminimas: Kaparėlius perplauname vandeniu ir pasmulkiname. Keptuvėje išlydome sviestą, dedame smulkintą česnaką, kaparėlius, citrinos sultis bei tarkuotą […]

Skaityti Receptą