Sviesto ir grietinės padažas

Sviesto ir grietinės padažas

Ingredientai

  • 0.2 arb. š. Druskos
  • 3 valg. š. Grietinės (30%)
  • 1vnt. Česnako skiltelių
  • 4 valg. š. Sviesto

Gaminimas

  1. Sviestą išlydome ir į jį sudedame grietinę bei įberiame druskos. Kaitiname ant silpnos ugnies iki virimo temperatūros.
  2. Jei naudojame česnaką, tai jį susmulkintą dedame tik pradėjus lydyti sviestą.

VISO: 641 kcal, 4g angliavandenių, 2g baltymų, 67g riebalų, 204mg cholesterolio.
 

One Comment

  1. Pingback: Virtų bulvių kukuliai - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*