Salotų padažas

Salotų padažas

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 30ml Citrinos sulčių
  • 50ml Alyvuogių aliejaus
  • 50ml Daržovių aliejaus
  • 3 valg. š. Bazilikų
  • 0.25 arb. š. Garstyčių miltelių
  • 1vnt. Kiaušinių trynių

Gaminimas

  1. Kiaušinio trynį dedame į dubenėlį, suberiame garstyčias ir supilame citrinų sultis.
  2. Imame elektrinį maišytuvą ir gerai išplakame. Po nedidelį kiekį pilame aliejų ir plakame kartu su kiaušinio tryniu. Taip lėtai pilame ir plakame kol supilamas visas aliejus.
  3. Sudedame baziliką, beriame druskos ir pipirų. Paskutinį kartą išplakame kartu su žolelėmis.

VISO: 894 kcal, 4g angliavandenių, 3g baltymų, 98g riebalų, 185mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*