Salotų padažas

Salotų padažas

Ingredientai

  • 100g Majonezo
  • 100g Cukraus
  • 2vnt. Kiaušinių
  • 50ml Vandens
  • 50ml Balto vyno acto
  • 0.3 valg. š. Kukurūzų miltų
  • 1 arb. š. Garstyčių miltelių

Gaminimas

  1. Dubenyje (ar iškart keptuvėje) smarkiai išplakame kiaušinius, cukrų, miltus ir sausas garstyčias. Supilame vandenį bei actą.
  2. Gautą masę kaitiname ant pačios silpniausios ugnies, kol pradės tirštėti padažas. Nuimame nuo ugnies padažą.
  3. Padažui atvėsus (bet turi būti truputį šiltas) sudedame majonezą.

VISO: 1214 kcal, 111g angliavandenių, 17g baltymų, 78g riebalų, 473mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*