Greitas Cezario salotų  padažas

Greitas Cezario salotų padažas

Ingredientai

  • 1 arb. š. Garstyčių sėklų
  • 70ml Alyvuogių aliejaus
  • 1vnt. Kiaušinių
  • 5vnt. Ančiuvių filė
  • 1vnt. Česnako skiltelių

Gaminimas

  1. Kiaušinį dedame į verdantį vandenį ir 1-2 minutes verdame (ne ilgiau).
  2. Į dubenį sudedame visus ančiuvių filė, česnaką bei garstyčių sėklas ir sutriname iki vientisos masės.
  3. Dedame kiaušinio trynį ir labai gerai išmaišome.
  4. Į gautą masę lėtai pilame aliejų. Lėtai šaukšteliu išmaišome, kol padažas pasidaro vientisas.

VISO: 673 kcal, 3g angliavandenių, 10g baltymų, 71g riebalų, 194mg cholesterolio.
 

One Comment

  1. Pingback: Makaronų salotos su kiauliena - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*