Cezario salotų padažas

Cezario salotų padažas

Ingredientai

  • 0.25 valg. š. Garstyčių
  • 6 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1 arb. š. Citrinos sulčių
  • 2vnt. Ančiuvių filė
  • 1vnt. Česnako skiltelių
  • 0.25 arb. š. Vorčesterio padažo
  • 2vnt. Kiaušinių trynių

Gaminimas

  1. Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir uždedame virti. Užvirus vandeniui paverdame tik 1 minutę.
  2. Kol kiaušiniai verda į dubenėlį supilame citrinos sultis, Vorčesterio padažą, garstyčias, įspaudžiame česnaką ir elektriniu maišytuvu gerai viską išmaišome.
  3. Į gautą masę sudedame vos vos apvirtus kiaušinių trynius (dažnai dedami nevirti kiaušinių tryniai) ir dar kartą išmaišome.
  4. Imame aliejų, ir lėtai maišydami padažą šaukštu jį supilame.
  5. Padažas paruoštas.

VISO: 814 kcal, 3g angliavandenių, 7g baltymų, 88g riebalų, 372mg cholesterolio.
 

2 Comments

  1. katik dariausi, super :))))) kaip tik ieskojau kaip ta cezario padaza pasidaryt :)))

  2. Kulinare says:

    Smagu girdėti:)
    Jei matėt, tai čia yra keli variantai šio padažo:)

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*