Saldus BBQ Padažas

Saldus BBQ Padažas

Ingridientai

  • 250 ml vandens
  • 1 valg. š. svogūnų miltelių
  • 1 valg. š. česnakų miltelių
  • 2 valg. š. obuolių sidro acto
  • 90g pomidorų pastos
  • 3/4 puodelio kečupo
  • 1 valg. š. Vorčesterio padažo
  • 2 valg. š. citrinų sulčių
  • 60g cukraus
  • 1/2 valg. š. garstyčių miltelių
  • 1/2 valg. š. juodųjų pipirų
  • 2 arb. š. rūkytos paprikos
  • 1 arb. š. kumino

Gaminimas

  1. Sudėkite visus ingridientus į vidutinio dydžio puodą ir leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį ir, vis pamaišydami, leiskite padažui virti apie 45 – 60 minučių. Supilkite į stiklainį ir leiskite atvėsti.

 

One Comment

  1. Pingback: Grilyje Kepti Vištos Sparneliai Su BBQ Padažu receptas - Kulinarė.lt - Receptai, patiekalai, gaminimas, patarimai

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*