Pomidorų padažas

Pomidorų padažas

Ingridientai:

  • 500g pomidorų
  • 1 smulkintas svogūnas
  • 1 smulkinta česnako skiltelė
  • Aitriųjų paprikų pagal skonį
  • 1 valg. šaukštas vyno acto
  • 100g cukraus miltelių
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis maltų pipirų

Gaminimas:

Sudėkite pomidorus į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad atšoktų odelė. Nulupkite ją, iš pomidorų išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į puodą kartu su kitais ingridientais. Virkite ant silpnos ugnies apie 2 valandas, kartais pamaišydami.

Jei norite, kad padažas būtų visiškai vientisos masės, po virimo sudėkite į kombainą ir sutrinkite. Skanaus!

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*