Žaliasis čili padažas

Žaliasis čili padažas

Ingredientai

  • 30g Kalendrų
  • 5g Česnakų
  • 170g Bulvių
  • 45ml Citrinos sulčių
  • 100g Špinatų
  • 30g Svogūnų laiškų
  • 50ml Kokosų pieno
  • 3vnt. Jalapenų

Šis žaliasis čili padažas tinka prie žuvies patiekalų, mėsos bei daržovių, kaip užkandis su bulvių traškučiais. Vartojamas šaltas.

Gaminimas

  1. Keptuvėje pakepiname truputį svogūnų laiškus bei česnaką.
  2. Dubenėlyje elektriniu smulkintuvu susmulkiname čili pipirus, kalendras, likusius svogūno laiškus, špinatus bei virtą bulvę. Į gautą masę sudedame kepintus prieskonius, įpilame citrinų sulčių, kokosų pieno ir dar kartą gerai viską išmaišome.
  3. Prieš patiekdami, palaikome šaldytuve bent 15-20 minučių.

VISO: 312 kcal, 46g angliavandenių, 10g baltymų, 13g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*