Pesto padažo su pinijų riešutais receptas

Ingredientai:

  • 1 skiltelė česnako,
  • 2 saujos baziliko lapų,
  • 2 saujos špinatų lapų,
  • 60g  paskrudintų pinijų riešutų,
  • 1 gera saujatarkuoto parmezano (arba Džiugo) sūrio,
  • 150ml alyvuogių aliejaus,
  • druska

Gaminimas:

Užverdame pusę litro vandens ir juo perpilame špinatus.

Į smulkinimo indą sudedame visus ingredientus, pilame aliejų ir susmulkiname iki vientisos masės.

Pesto padažą naudojame padažą makaronams, kaip pagardą su įvairiais minštaisiais sūriais: mozzarella, brie, saldaus pieno sūriais.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*