Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 60ml
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 30g
- Citrinos sulčių – 30ml
- Vištienos sultinio – 300ml
- Petražolių – 30g
- Kvietinių miltų – 30g
- Grybų – 30g
Gaminimas
- Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame smulkintas petražoles, grybus ir pakepame 5 min.
- Po 5 minučių suberiame miltus, kuriuos minutę dar pakepame.
- Tada supilame sultinį, dedame grietinėlę, beriame druskos, pipirų ir ant silpnos ugnies kaitiname, kol padažas sutirštėja.
- Šiltą padažą patiekti prie vištienos ar žuvies bei jų patiekalų.
Parašykite komentarą