Sūrio padažas su špinatais

Ingredientai:

  • 100g špinatų
  • 70g tarkuoto kietojo parmezano sūrio
  • 2 v.š. sviesto
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 v.š. miltų (be kaupo)
  • 200ml pieno
  • druska ir pipirai

Gaminimas:

Svogūną bei česnaką smulkiai sukapojame ir sudedame į keptuvę su sviestu. Kepame apie 3 minutes.

Beriame miltus ir minutę kepame maišydami.

Pilame pieną ir ant silpnos ugnies visą laiką maišydami kaitiname 2 minutes.

Į sutirštėjusį padažą sudedame smulkintus špinatus, beriame druskos ir pipirų bei suberiame tarkuotą sūrį. Viską išmaišome ir kaitiname 1-1,1,5 minutės.

Sūrio padažas su špinatais patiekiamas šiltas, puikiai tinka kaip pagardas keptai duonai, su vištienos patiekalais ar makaronais.

 

One Comment

  1. Puikus receptas, gavosi labai skanus.4
    Ačiū

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*