Pesto padažas

Pesto padažas

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 5g Česnakų
  • 100ml Alyvuogių aliejaus
  • 30g Parmezano sūrio
  • 100g Bazilikų
  • 25ml Raudonojo vyno acto

Pesto padaržas – vienas populiariausių pagardų pasaulyje, kurio, receptų variantų yra daug. Šis padažas vartojamas tiek su daržovėmis, tiek prie mėsos patiekalų, tačiau labiausiai makaronų padažams.

Gaminimas

  1. Česnaką, baziliką, druską, pipirus bei actą sutriname kartu ir lėtai supilame aliejų ir suberiame tarkuotą sūrį. Viską išmaišome.
  2. Pesto padažą naudojame įvairiems makaronų patiekalams, salotoms pagardinti.

VISO: 959 kcal, 6g angliavandenių, 13g baltymų, 100g riebalų, 27mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*