Pesto padažas su graikiniais riešutais

Pesto padažas su graikiniais riešutais

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 20g Česnakų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 150g Graikinių riešutų
  • 30g Parmezano sūrio
  • 300g Bazilikų

Pesto padažas – vienas populiariausių pagardų pasaulyje, kurio, receptų variantų yra daug. Šis padažas vartojamas tiek su daržovėmis, tiek prie mėsos patiekalų, tačiau labiausiai makaronų padažams.

Gaminimas

  1. Elektriniu smulkintuvu ar trintuvu inde sumalam kartu baziliką, riešutus, česnaką ir sūrį. Į gautą masę lėtai supilame aliejų ir pagardiname druska ir pipirais.
  2. Pesto padažas su graikiniais riešutais patiekiame su makaronų, mėsos ar daržovių patiekalais.

VISO: 1310 kcal, 37g angliavandenių, 43g baltymų, 122g riebalų, 27mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*