Krabų padažas žuviai

Krabų padažas žuviai

Ingredientai:

  • 100g krabų mėsos
  • 200g grietinėlės (labiau tiktų plakta grietinėlė, nesaldinta)
  • 2 v.š. sviesto
  • 1 v.š. miltų
  • 30g svogūnų laiškų (su galvutėmis)
  • 50ml sauso balto vyno
  • 1 v.š. pomidorų pastos
  • 1,5 a.š. kajuno prieskonių
  • 1 a.š. petražolių
  • druska

Gaminimas:
Inde, skirtame gaminti padažams (arba keptuvėje), išlydome sviestą ir sudedame miltus, smulkintus svogūnus ir petražoles. Kepame apie 5 minutes ant silpnos ugnies. Suminkštėjus svogūnams į keptuvę supilame vyną ir sudedame pasmulkintą krabų mėsą. Po poros minučių sudedame grietinėlę, kajuno prieskonius, pomidorų pastą, beriame truputį druskos. Padažą verdame 5-6 minutes.
Krabų padažą patiekiame šiltą su įvairiais žuvies patiekalais.

Taip pat šis padažas labai tinka su pomidorais.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*