Cezario salotų padažas su garstyčiomis

Cezario salotų padažas su garstyčiomis

Ingredientai

  • 0.3 valg. š. Garstyčių
  • 150ml Alyvuogių aliejaus
  • 1 valg. š. Balto vyno acto
  • 0.5vnt. Česnako skiltelių
  • 4vnt. Kiaušinių trynių
  • 30g Ančiuvių
  • 5g Svogūnų (mėlynųjų)
  • 5g Svogūnų (baltųjų)

Gaminimas

  1. Į puodą su karštu vandeniu dedame kitą indą. Į jį sudedame kiaušinių trynius, kuriuos visą laiką lėtai maišydami kaitiname apie 2-2,5 minutės. Išimame indą iš karšto vandens.
  2. Ančiuvius, česnaką, svogūnus bei garstyčias sutriname ir sudedame į dubenį su kiaušinių tryniais.
  3. Pilame vyno actą. Lėtais judesiais maišydami padažą supilame aliejų. Maišome lėtai, kol pasidaro padažas vientisos masės.

 

VISO: 1481 kcal, 4g angliavandenių, 18g baltymų, 157g riebalų, 756mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*