Aštrus saldžiarūgštis padažas

Aštrus saldžiarūgštis padažas

Ingredientai

  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 2 valg. š. Kukurūzų krakmolo
  • 60ml Citrinos sulčių
  • 2 valg. š. Medaus
  • 0.2 arb. š. Aitriųjų paprikų (maltų)
  • 30ml Vandens
  • 2 valg. š. Sojos padažo
  • 1vnt. Jalapenų
  • 30g Pomidorų padažo
  • 20g Rudojo cukraus

Gaminimas

  1. Sumaišome sojos padažą, smulkintą jalapeno pipirą, citrinų sultis, paprastus pipirus, cukrų ir pomidorų padažą. Dedame ant silpnos ugnies ir šildome iki užvirimo.
  2. Sumaišome vandenį su krakmolu ir supilame į užvirusį padažą. Gerai išmaišome, kad krakmolo mišinys tolygiai pasiskirstytų.
  3. Nuimame padažą nuo ugnies ir sudedame medų. Maišome, kol medus visiškai ištirps.
  4. Įberiame druskos ir dedame mėgstamų aštrių prieskonių (labiausiai tiktų raudonas čili pipiras) ir dar kartą išmaišome.
  5. Padažas paruoštas.

VISO: 355 kcal, 79g angliavandenių, 2g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

2 Comments

  1. noreciau paklausti Kur dingo rudas cukrus gaminat padaza

  2. Pingback: Keptų širdelių vėrinukai - Kulinarė.lt

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*