Įvairūs padažai

Totoriškas majonezo padažas

Totoriškas majonezo padažas

Porcijos: 1

Laikas: 15

Sudėtingumas: Lengvas

Totoriškam majonezo padažui reikės majonezo, grietinės, druskos, pipirų, marinuotų grybų, marinuotų agurkų, garstyčių bei krienų.

Skaityti Receptą

 
Tradicinis majonezas

Tradicinis majonezas

Autorius:

Paskelbta: 2016-08-03

Ingridientai: 3 dideli kiaušinio tryniai 1 1/2 arb. šaukšto Dijon garstyčių 1 valg. šaukštas vyno acto Žiupsnelis druskos Žiupsnelis šviežiai maltų pipirų 2 puodeliai (apie 470ml) alyvuogių aliejaus Gaminimas: Į dubenį sudėkite kiaušinio trynius, garstyčias, […]

Skaityti Receptą

 
Baltas sviestinis padažas

Baltas sviestinis padažas

Autorius:

Paskelbta: 2016-07-27

Ingridientai: 250ml vandens 1/3 puodelio (50g) „Shallots“ susmulkintų svogūnų 1/2 arb. šaukšto maltų pipirų 1/2 arb. šaukšto druskos 1/2 puodelio (125ml) baltojo vyno acto 2 valg. šaukštai (30g) grietinėlės 300g sviesto be druskos   Šis […]

Skaityti Receptą

 
Pomidorų padažas

Pomidorų padažas

Autorius:

Paskelbta: 2016-07-24

Ingridientai: 500g pomidorų 1 smulkintas svogūnas 1 smulkinta česnako skiltelė Aitriųjų paprikų pagal skonį 1 valg. šaukštas vyno acto 100g cukraus miltelių Žiupsnelis druskos Žiupsnelis maltų pipirų Gaminimas: Sudėkite pomidorus į puodą ir užpilkite verdančiu […]

Skaityti Receptą

 
surio padazas

Sūrio padažas makaronams

Autorius:

Paskelbta: 2015-02-11

Ingredientai: 100g Parmezano sūrio 200g Čederio sūrio (būtų galima jį pakeist fermentiniu) 400ml pieno 100ml juodo alaus 2 v.š. sviesto 1 v.š. miltų druska ir pipirai Gaminimas: Inde, kuriame gaminsime padažą išlydome sviestą ir suberiame […]

Skaityti Receptą

 

Sūrio padažas su špinatais

Autorius:

Paskelbta: 2014-11-10

Ingredientai: 100g špinatų 70g tarkuoto kietojo parmezano sūrio 2 v.š. sviesto 1 nedidelis svogūnas 1 skiltelė česnako 1 v.š. miltų (be kaupo) 200ml pieno druska ir pipirai Gaminimas: Svogūną bei česnaką smulkiai sukapojame ir sudedame […]

Skaityti Receptą

 

Pesto padažo su pinijų riešutais receptas

Autorius:

Paskelbta: 2012-10-28

Ingredientai: 1 skiltelė česnako, 2 saujos baziliko lapų, 2 saujos špinatų lapų, 60g  paskrudintų pinijų riešutų, 1 gera saujatarkuoto parmezano (arba Džiugo) sūrio, 150ml alyvuogių aliejaus, druska Gaminimas: Užverdame pusę litro vandens ir juo perpilame špinatus.

Skaityti Receptą

 
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

Autorius:

Paskelbta: 2012-07-25

Ingredientai: *3 kiaušinio tryniai *2 v.š. raudono vyno acto *150g sviesto *3 v.š. peletrūno acto *1 šviežias svogūnas *1 v.š. džiovinto peletrūno *1 v.š. petražolių *druska ir pipirai Gaminimas: Į mažą padažui ruošti skirtą indą […]

Skaityti Receptą

 
Česnakinė pomidorų tyrė

Česnakinė pomidorų tyrė

Autorius:

Paskelbta: 2011-06-14

Ingredientai: *1 kg pomidorų *1 svogūnas *6 skiltelės česnako *1 v.š. balto vyno acto *50ml aliejaus *30g petražolių *1 a.š. cukraus *druska ir pipirai Gaminimas: Pomidorus supjaustome kubeliais (galima išimti sėklas). Į keptuvę pilame 1-2 […]

Skaityti Receptą

 
Kreminis citrininis padažas

Kreminis citrininis padažas

Autorius:

Paskelbta: 2011-05-24

Ingredientai: 100ml balto vyno 200g sviesto 70ml grietinėlės 1 citrina 1 v.š. miltų druska ir pipirai Gaminimas: Įkaitiname sviestą dubenyje ir sudedame miltus, kuriuos kepame ne ilgiau kaip minutę. Supilame baltą vyną, ir ant silpnos […]

Skaityti Receptą