Desertinis viskio padažas

Ingredientai:
*100g rudojo cukraus
*100g sviestas
*75g grietinės
*4 v.š. viskio
*4 v.š. citrinos sulčių
*0,3 a.š. maltų gvazdikėlių
*truputis druskos

Gaminimas:
Į padažui virti skirtą dubenėlį dedame sviestą, cukrų, gvazdikėlius bei druską. Kaitiname ant silpnos ugnies kol sviestas išsilydo ir cukrus ištirpsta.
Ištirpus sviestui sudedame grietinę ir dar5-7 minutes kaitiname dažnai maišydami.
Po 5-7 minučių nuimame padažą nuo ugnies, supilame citrinų sultis ir viskį, išmaišome ir patiekiame.
Šis viskio padažas pagardins obuolių ar šokoladinius pyragus.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*