Citrininis kaparėlių padažas žuviai

Citrininis kaparėlių padažas žuviai

Ingredientai:
*2 v.š. kaparėlių
*4 v.š. sviesto
*2 v.š. citrinos sulčių
*1 a.š. citrinos žievelės
*1 skiltelė česnako

Gaminimas:
Kaparėlius perplauname vandeniu ir pasmulkiname.
Keptuvėje išlydome sviestą, dedame smulkintą česnaką, kaparėlius, citrinos sultis bei tarkuotą žievelę. Padažą ant silpnos ugnies verdame apie 1-2 minutes ir nuimame nuo ugnies.
Citrininis kaparėlių padažas ypač tinka lašišai ar tunui. Taip pat galima paskaninti ir keptą vištienos krūtinėlę.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*