Orkaitėje keptas omletas

Orkaitėje keptas omletas

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 10vnt. Kiaušinių
  • 15g Svogūnų laiškų
  • 110g Cheddar sūrio
  • 0.5 arb. š. Kumino miltelių
  • 80g Paprikų (raudonųjų)
  • 100g Jalapenų (marinuotų)

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 220°C.
  2. Torto formą ištepame riebalais.
  3. Dideliame inde išplakame kiaušinius. Įmaišome sūrį, smulkintas aitriąsias ir saldžiąsias paprikas, svogūnų laiškus bei kuminą. Pagardiname druska ir pipirais.
  4. Pilame masę į kepimo formą ir kepame 15-20 minučių, kol kiaušiniai pilnai iškeps.
  5. Patiekiame nedelsiant.

VISO: 1256 kcal, 15g angliavandenių, 94g baltymų, 92g riebalų, 1981mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*