New Orlean’o stiliaus krevetės

New Orlean’o stiliaus krevetės

Ingredientai

  • 500ml Vištienos sultinio
  • 220g Pomidorų padažo
  • 3 valg. š. Kvietinių miltų
  • 2vnt. Česnako skiltelių
  • 120g Paprikų (žaliųjų)
  • 100g Salierų
  • 120g Svogūnų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1 valg. š. Sviesto
  • 0.2 arb. š. Maltų baltųjų pipirų
  • 0.2 arb. š. Kajeno pipirų
  • 500g Krevečių
  • 1 arb. š. Citrinos sulčių
  • 2vnt. Lauro lapų
  • 0.2 arb. š. Maltų juodųjų pipirų

Gaminimas

  1. Didelėje keptuvėje arba puode ištirpiname sviestą. Supilame aliejų.
  2. Sudedame visas smulkintas daržoves ir pakepiname apie 5 minutes, kol daržovės šiek tiek apminkštės.
  3. Sudedame miltus ir viską gerai išmaišome.
  4. Dedame pomidorų padažą ir pilame sultinį. Viską vėl gerai sumaišome.
  5. Sudedame juoduosius, baltuosius bei kajeno pipirus.
  6. Leidžiame viskam užvirti ir paliekame uždengtu dangčiu 30 minučių ant silpnos ugnies. Būtina vis pamaišyti, kad niekas neprisviltų ir tuo pačiu patikriname ar netrūksta prieskonių.
  7. Galiausiai sudedame krevetes, lauro lapus ir įpilame citrinos sulčių. Paverdame dar 10 minučių ant silpnos ugnies, kad išvirtų krevetės. Nepervirkite!
  8. Nuimame puodą nuo ugnies ir paliekame uždengtu dangčiu dar 10 minučių, kad padažas sutirštėtų ir geriau pasiskirstytų skoniai.
  9. Patiekiame su mėgstamais ryžiai.
  10. Skanaus!

VISO: 1049 kcal, 97g angliavandenių, 98g baltymų, 29g riebalų, 795mg cholesterolio.
 

2 Comments

  1. Aciu,uz receptu knyga

  2. kaip isbandysiu receptus parasysiu

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*