Makaronai su grietinėlės ir pupelių padažu

| 2013-02-26 | 0 Komentarų

Ingredientai:

  • 350g makaronų (ne spageti)
  • 1 skardinė konservuotų baltų pupelių
  • 100g petražolių
  • 70g parmezano sūrio
  • 2 v.š. sviesto
  • 200g grietinėlės
  • 2 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką, kurį pakepame minutę. Sudedame nusausintas pupeles, smulkintas petražoles ir kepame 2-3 minutes. Supilame grietinėlę, įberiame druskos ir pipirų, suberiame pusę tarkuoto parmezano sūrio, išmaišome ir ant silpnos ugnies kaitiname iki 5 minučių.
Į lėkštę dedame makaronų ir ant viršaus pilame paruošto pupelių ir grietinėlės padažo, beriame parmezano sūrio ir patiekiame.


Kiti receptai iš tų pačių ingredientų: , , , , , , , ,

Kategorija: Makaronų receptai


Palikite komentarą