Makaronai su vištiena ir shiitake grybais

Makaronai su vištiena ir shiitake grybais

Ingredientai

  • 0.2 arb. š. Druskos
  • 0.2 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 1.5 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1 arb. š. Imbierų
  • 5g Svogūnų laiškų
  • 3 valg. š. Sojos padažo
  • 0.5 valg. š. Sezamo aliejaus
  • 150g Shiitake grybų
  • 15ml Ryžių acto
  • 1vnt. Česnako skiltelių
  • 1vnt. Vištienos krūtinėlės
  • 0.1 arb. š. Aitriųjų paprikų (džiovintų)
  • 300g Makaronų (Spaghetti)
  • 1 valg. š. Hoisin padažo

Gaminimas

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Nedideliame dubenėlyje sumaišome ryžių actą, Hoisin padažą, sojų padažą, tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką ir sezamų aliejų.
  3. Smulkiais gabaliukais supjaustome vištieną ir grybus.
  4. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame vištieną, pagardiname druska bei pipirais. Šiek tiek apkepiname ir sudedame grybus.
  5. Pakepiname dar apie 1 minutę ir supilame padažą.
  6. Maišydami dar kepame apie 3 minutes.
  7. Dedame makaronus į lėkštę, uždedame vištienos su grybais ir apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
  8. Skanaus!

VISO: 1025 kcal, 132g angliavandenių, 58g baltymų, 24g riebalų, 90mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*