Makaronai su karamelizuotų svogūnų padažu

Makaronai su karamelizuotų svogūnų padažu

Ingridientai

  • 1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
  • 12 shallots svogūnų
  • 3 česnako skiltelės, susmulkintos
  • druska
  • pipirai
  • 500 g mėgstamų makaronų
  • 1 puodelis tarkuoto parmezano

Gaminimas

  1. Ant vidutinės-žemos ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  2. Sudėkite plonais griežinėliais pjaustytus svogūnus, česnaką ir druską.
  3. Vis pamaišydami kepkite apie 20 minučių, kol svogūnai suminkštės ir paruduos. Pagardinkite pipirais ir druska pagal skonį.
  4. Kol svogūnai kepa pradėkite virti makaronus.
  5. Makaronams išvirus, maždaug vieną puodelį vandens iš makaronų užpilkite ant iškeptų svogūnų. Ir viską išmaišykite.
  6. Nukoškite makaronus ir sudėkite į keptuvę su svogūnais. Sudėkite sūrį ir viską sumaišykite.
  7. Patiekite nedelsiant!

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*