Lengvas pomidorų padažas picai

Lengvas pomidorų padažas picai

Ingredientai

  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 800g Konservuotų pomidorų
  • 2vnt. Česnako skiltelių
  • 2 valg. š. Bazilikų

Gaminimas

  1. Konservuotus pomidorus patartina naudoti nepjaustytus, nuluptus.
  2. Į keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies dedame pjaustytą česnaką.
  3. Kai tik česnakas pradeda čirškėti, sudedame smulkintą baziliką.
  4. Jei mėgstate, galite įpjaustyti šiek tiek čili pipiro.
  5. 30 sekundžių pakepiname ir supilame konservuotus pomidorus. Rankomis arba šakute pomidorus sutraiškome.
  6. Išmaišome ir leidžiame užvirti.
  7. Uždengiame ir ant lengvos ugnies paliekame troškintis apie 10-15 minučių.
  8. Skanaus!

VISO: 418 kcal, 27g angliavandenių, 9g baltymų, 26g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*