Lašiša su avokado salotomis

Lašiša su avokado salotomis

Ingredientai

  • 0.330.00 Druskos
  • 0.330.00 Juodųjų pipirų (maltų)
  • 20.00 Alyvuogių aliejaus
  • 10.00 Avokadų
  • 10.00 Kalendros
  • 10.00 Česnakų
  • 0.50.00 Saldžiosios paprikos (miltelių)
  • 0.250.00 Svogūnų (raudonųjų)
  • 2500.00 Lašišos filė
  • 10.00 Laimų

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dedame lašišą.
  3. Apibarstome smulkintu česnaku, druska, pipirais bei paprika. Apšlakstome aliejumi.
  4. Kepame 10-12 minučių.
  5. Nedideliame inde sumaišome smulkintą avokadą, svogūnus, kalendrą, likusį aliejų, druska pipirus bei laimo sultis.
  6. Patiekdami dedame į lėkštę lašišą ir apdėliojame avokado salotomis.
  7. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*