Lašiša su avokado salotomis

Lašiša su avokado salotomis

Ingredientai

  • 0.33 arb. š. Druskos
  • 0.33 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 2tbps Alyvuogių aliejaus
  • 1 vnt. Avokadų
  • 1tbps Kalendros
  • 1 vnt. Česnakų
  • 0.5 arb. š. Saldžiosios paprikos (miltelių)
  • 0.25 vnt. Svogūnų (raudonųjų)
  • 250g Lašišos filė
  • 1 vnt. Laimų

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dedame lašišą.
  3. Apibarstome smulkintu česnaku, druska, pipirais bei paprika. Apšlakstome aliejumi.
  4. Kepame 10-12 minučių.
  5. Nedideliame inde sumaišome smulkintą avokadą, svogūnus, kalendrą, likusį aliejų, druska pipirus bei laimo sultis.
  6. Patiekdami dedame į lėkštę lašišą ir apdėliojame avokado salotomis.
  7. Skanaus!

VISO: 1067 kcal, 29g angliavandenių, 54g baltymų, 87g riebalų, 175mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*