Lašiša medaus ir sojų marinate

Lašiša medaus ir sojų marinate

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.2 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 1tbps Medaus
  • 1tbps Alyvuogių aliejaus
  • 2 vnt. Česnakų
  • 200g Brokolių
  • 250g Lašišos filė
  • 1 arb. š. Imbieo
  • 1tbps Svogūnų laiškų
  • 1tbps Sojų padažo

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Dubenėlyje sumaišome česnaką, tarkuotą imbierą, pipirus, sojų padažą bei medų?
  3. Dedame lašišą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir apipilame marinatu.
  4. Kraštuose išdėliojame brokolius.
  5. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska bei pipirais.
  6. Kepame 10-12 minučių,
  7. Patiekdami apibarstome smulkintais svogūnų laiškais.
  8. Skanaus!

VISO: 784 kcal, 35g angliavandenių, 58g baltymų, 49g riebalų, 175mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*