Lašiša kepta svieste ir meduje

Lašiša kepta svieste ir meduje

Ingredientai

  • 0.40.00 Druskos
  • 40.00 Sviesto
  • 0.40.00 Juodųjų pipirų (maltų)
  • 40.00 Medaus
  • 10.00 Citrinų
  • 40.00 Česnakų
  • 6000.00 Lašišos filė

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 210 laipsnių.
  2. Patogiausia būtų naudoti orkaitei tinkamą keptuvę, bet jei neturite tiks ir įprasta. Ant vidutinės ugnies ištirpiname sviestą ir pakepiname apie 3 minutes, kol pradės kilti dūmai ir sviestas įgaus šiek tiek rudumo.
  3. Dedame medų sumaišome.
  4. Sudedame smulkintą česnaką ir pakepiname apie 1 minutę.
  5. Įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių. Išmaišome ir sudedame lašišos gabaliukus (odele į apačią). Kepame apie 3-4 minutes šaukštu vis apipildami lašišos viršų. Pagardiname druska bei pipirais.
  6. Perdedame viską į kepimo skardą arba dedame tą pačią keptuvę į orkaitę ir dar pakepame apie 2 minutes, kad apskrustų viršus.
  7. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

2 Comments

  1. O kas tie tbps?

  2. Valgomasis šaukštas 🙂

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*