Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi

Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi

Ingredientai

  • 1 vnt. Citrinų
  • 2 vnt. Česnakų
  • 600g Lašišos filė
  • 1 vnt. Čili pipirų
  • 20g Imbieo
  • 1 vnt. Laimų
  • 150ml Kokosų pieno
  • 150ml Daržovių sultinio
  • 2tbps Sojų padažo
  • 400g Saldžiųjų bulvių
  • 1 arb. š. Sezamų aliejaus

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Nuskutame bulves ir supjaustome griežinėliais. Išdėliojate kepimo inde.
  3. Nuo citrinos nutarkuojame žievelę, susmulkiname imbierą ir supjaustome čili pipirą.
  4. Sumaišome sezamų aliejų, sultinį, kokosų pieną ir 2/3 turimos citrinų žievelės, imbiero bei česnako. Supilame viską ant bulvių, išspaudžiame laimo sultis ir apibarstome čili pipirais.
  5. Dedame į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių. Tada ant viršaus išdėliojame lašišos gabalėlius ir pabarstome likusia citrinos žievele, imbieru bei česnaku. Kepame dar apie 15 minučių.
  6. Iškepus apšlakstome sojų padažu.
  7. Skanaus!

VISO: 2133 kcal, 135g angliavandenių, 138g baltymų, 620g riebalų, 420mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*