Krevetės su smidrais

Krevetės su smidrais

Ingredientai

  • 10.00 Druskos
  • 40.00 Alyvuogių aliejaus
  • 0.50.00 Citrinų
  • 10.00 Česnakų
  • 0.50.00 Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 4000.00 Krevečių
  • 10.00 Imbieo
  • 10.00 Sojų padažo
  • 4000.00 Smidrų

Gaminimas

  1. Keptuvėje ant vidutinės – karštos ugnies įkaitiname pusę reikiamo aliejaus.
  2. Sudedame krevetes ir apiberiame puse turimos druskos bei visais čili pipirais. Kepame, kol krevetės pakeis spalvą. Išimame iš keptuvės.
  3. Pilame į keptuvę likusį aliejų ir sudedame į 2-3 dalis supjaustytus smidrus.
  4. Dedame imbierą, česnaką bei likusią druską. Viską šiek tiek apkepiname.
  5. Dedame atgal į keptuvę krevetes, pilame sojų padažą ir viską gražiai sumaišome.
  6. Dedame į lėkštes ir apšlakstome citrinos sultimis.
  7. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*