Krevetės su smidrais

Krevetės su smidrais

Ingredientai

  • 1 arb. š. Druskos
  • 4tbps Alyvuogių aliejaus
  • 0.5 vnt. Citrinų
  • 1 arb. š. Česnakų
  • 0.5 arb. š. Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 400g Krevečių
  • 1 arb. š. Imbieo
  • 1tbps Sojų padažo
  • 400g Smidrų

Gaminimas

  1. Keptuvėje ant vidutinės – karštos ugnies įkaitiname pusę reikiamo aliejaus.
  2. Sudedame krevetes ir apiberiame puse turimos druskos bei visais čili pipirais. Kepame, kol krevetės pakeis spalvą. Išimame iš keptuvės.
  3. Pilame į keptuvę likusį aliejų ir sudedame į 2-3 dalis supjaustytus smidrus.
  4. Dedame imbierą, česnaką bei likusią druską. Viską šiek tiek apkepiname.
  5. Dedame atgal į keptuvę krevetes, pilame sojų padažą ir viską gražiai sumaišome.
  6. Dedame į lėkštes ir apšlakstome citrinos sultimis.
  7. Skanaus!

VISO: 956 kcal, 27g angliavandenių, 92g baltymų, 62g riebalų, 676mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*