Krevečių karis

Krevečių karis

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 3 vnt. Svogūnų
  • 2tbps Kalendros
  • 3 vnt. Česnakų
  • 350g Krevečių
  • 1 vnt. Čili pipirų
  • 25g Imbieo
  • 6 vnt. Laimų
  • 1tbps Citrinžolių
  • 1tbps Žuvies padažo
  • 200ml Kokosų pieno

Gaminimas

  1. Nuo visų laimų nutarkuojame žievelę.
  2. Blenderyje susmulkiname svogūnus, česnakus, čili pipirus, imbierą, laimo žievelę, citrinžolę, kalendrą, žuvies padažą ir pusės laimo sulčių. Smulkiname iki vientisos masės.
  3. Įkaitiname keptuvę ant vidutinės ugnies ir sudedame susmulkintą masę. Pakepame apie 1-2 minutes.
  4. Sudedame krevetes ir pakepame dar apie 2-3 minutes.
  5. Sumažiname ugnį ir supilame kokosų pieną. Dar šiek tiek patroškiname.
  6. Pagardiname druska, pipirais ir įspaudžiame likusio pusės laimo sultis.
  7. Patiekiame su ryžiais.
  8. Skanaus!

VISO: 1183 kcal, 124g angliavandenių, 86g baltymų, 56g riebalų, 592mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*