Marinuoti svogūnai su garstyčių sėklomis

Marinuoti svogūnai su garstyčių sėklomis

Ingridientai

  • 1l stiklainiui svogūnų
  • 100ml balto vyno acto
  • 200ml vandens
  • 1 valg. š. druskos
  • 2 valg. š. rudojo cukraus
  • 4 valg. š. garstyčių sėklų
  • 1 ne itin aštraus čili pipiro

Gaminimas

  1. Nulupame svogūnus ir nupjauname viršūnėles.
  2. Svogūnus užpilame šaltu vandeniu su druska ir paliekame per naktį (receptas reikalauja, kad į 1 litrą vandens būtų dedama 100g druskos).
  3. Ryte sūrų vandenį nuo svogūnų nupilame ir svogūnus sudedame į stiklainį.
  4. Marinatui užverdame vandenį su druska, cukrumi ir actu, sudedame garstyčių sėklas bei čili pipirą ir dar karštą užpilame ant svogūnų ir stipriai užsukame stiklainio dangtelį.
  5. Laikome tamsioje vėsioje vietoje.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*