Marinuoti svogūnai

Marinuoti svogūnai

Ingridientai

  • maži svogūnai (1l stiklainiui)
  • 1 valg. š. druskos
  • 5 lauro lapai
  • 8 juodieji pipirų žirneliai
  • 9 procentų actas
  • vanduo
  • 1 čili pipiras

Gaminimas

  1. Svogūnus nulupame ir nupjauname viršūnėles.
  2. Sudedame į stiklainį. Kartu sudedame lauro lapus, pipirus bei druską.
  3. Marinatui į puodą pilame actą ir vandenį santykiu 1:1 ir užverdame.
  4. Užvirus marinatui pilame jį ant svogūnų, tvirtai užsukame stiklainio dangtelį ir statome į vėsią vietą.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*