Marinuoti grybai

Ingredientai:

  • 1l miško grybų
  • 1l vandens
  • 50-70ml acto
  • 2 v.š. druskos
  • 2 v.š. cukraus
  • 4 lauro lapai
  • 5 juodųjų pipirų grūdeliai

Gaminimas:
Grybus išverdame pasūdytame (1a.š.) vandenyje ir nusausiname.
Puode užverdame litrą vandens ir sudedame į jį druską, cukrų, prieskonius ir išmaišome. Ištirpus cukrui bei druskai supilame actą ir dar 2-3 minutes verdame. Į verdantį marinatą sudedame išvirtus grybus ir verdame iki 4 minučių.
Į švarius stiklainius sudedame grybus, bei uzpilame marinatu.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*