Konservuotos šparaginės pupelės žiemai

Konservuotos šparaginės pupelės žiemai

Ingredientai:

  • 400g šparaginių pupelių
  • 1l vandens
  • 40g acto
  • 3 v.š. druskos
  • 1,5 v.š cukraus
  • 4 lauro lapai
  • 6 juodųjų pipirų žirneliai

Gaminimas:
Puode užverdame pasūdyto vandes.
Šparagines pupeles nupjauname, nupjaustome galiukus ir sudedame į verdantį vandenį. Verdame 4-5 minutes. Apvirtas šparagines pupeles nusausiname ir sudedame į konservavimui paruoštus stiklainiukus.
Į kitą puodą pilame litrą vandens, actą, suberiame druską, cukrų, dedame lauro lapus, pipirus ir verdame kol marinatas užverda.
Paruoštą marinatą pilame į stiklainiukus su šparaginėmis pupelėmis.
Konservuotas šparagines pupeles laikome tamsioje vėsioje vietoje.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*