Konservavimas

grybu ikrai ziemai

Grybų ikrai

Autorius:

Paskelbta: 2014-09-23

Ingredientai: 2kg įvairių miško grybų 4 svogūnai 3 lauro lapai 3 morkos 10 žirnelių juodųjų pipirų 1,5 v.š. acto (9proc.) 350ml aliejaus 1 a.š. cukraus druska Gaminimas: Grybus nuvalome, supjaustome ir sudedame į puodą su […]

Skaityti Receptą

 

Lečiai žiemai (paprikos pomidorų padaže)

Autorius:

Paskelbta: 2014-08-26

Ingredientai: 2,5kg pomidorų 3kg paprikų 200ml acto (9 proc.) 230g cukraus 1,5 v.š. druskos Gaminimas: Stiklainius paruošiame nuplaudami ir dezinfekuodami soda. Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis (maždaug 1cm pločio). Pomidorus sumalame ir sudedame […]

Skaityti Receptą

 

Adžika su morkomis

Autorius:

Paskelbta: 2013-09-02

Ingredientai: 1kg pomidorų 1kg paprikų 0,5kg morkų 5 galvos česnakų 2 aštrūs pipirai 100g cukraus 200ml aliejaus 70ml acto druska Gaminimas: Morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka (burokine). Paprikas, pomidorus, česnakus ir aštrius pipirus sumalame. […]

Skaityti Receptą

 

Konservuoti kopūstai su morkomis

Autorius:

Paskelbta: 2013-08-28

Ingredientai: 3kg kopūsto 1kg morkų 100ml aliejaus 200ml pomidorų padažo 100ml acto 3 v.š. cukraus 1,5 v.š. druskos 3 lauro lapai pipirų žirneliai Gaminimas: Kopūstus supjaustome. Morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Į puodą sudedame […]

Skaityti Receptą

 
astri adzika

Aštri adžika žiemai

Autorius:

Paskelbta: 2013-08-21

Ingredientai: 1kg pomidorų 1kg paprikų 2 raudoni čili pipirai 5 galvos česnakų 100g cukraus 3-4 v.š. druskos 200ml aliejaus 2 lauro lapai 6 žirneliai juodųjų pipirų 100ml acto Gaminimas: Iš  paprikų išimame sėklas (galima išimti […]

Skaityti Receptą

 

Marinuoti svogūnėliai

Autorius:

Paskelbta: 2013-03-14

Ingredientai: 200g mažų, sodinimui skirtų, svogūnėlių 50ml acto 1 a.š. cukraus 1 a.š. druskos 500ml vandens 2 lauro lapai 4 juodųjų pipirų žirneliai Gaminimas: Svogūnėlius nulupame ir nuplauname. Puode užverdame vandenį ir supilame actą, suberiame […]

Skaityti Receptą

 
Konservuotų daržovių asorti receptas

Konservuotų daržovių asorti receptas

Autorius:

Paskelbta: 2012-09-15

Ingredientai: 6 nedideli pomidorai 3-4 česnako skiltelės 3 morkos 300g žalios cukinijos 1,5-2 patisonai 100g šparaginių pupelių 50ml acto 1,5 v.š. cukraus 2 v.š. druskos 2 lauro lapai 50ml aliejaus Gaminimas: Morkas nulupame ir supjaustome […]

Skaityti Receptą

 
Marinuotos paprikos

Marinuotos paprikos

Autorius:

Paskelbta: 2012-09-04

Ingredientai: 1kg paprikų 70ml acto 100ml vandens 150ml aliejaus 2 v.š. druskos (kiekį reguliuojame pagal skonį) 3 v.š. cukraus (kiekį reguliuojame pagal skonį) 1 lauro lapas 4 juodųjų pipirų žirneliai 4 česnako skilelės Gaminimas: Paprikas […]

Skaityti Receptą

 
Konservuotos šparaginės pupelės žiemai

Konservuotos šparaginės pupelės žiemai

Autorius:

Paskelbta: 2012-08-30

Ingredientai: 400g šparaginių pupelių 1l vandens 40g acto 3 v.š. druskos 1,5 v.š cukraus 4 lauro lapai 6 juodųjų pipirų žirneliai Gaminimas: Puode užverdame pasūdyto vandes. Šparagines pupeles nupjauname, nupjaustome galiukus ir sudedame į verdantį […]

Skaityti Receptą

 

Aliejuje konservuoti baklažanai

Autorius:

Paskelbta: 2012-08-29

Ingredientai: 2 baklažanai 150ml baltojo vyno acto 300ml vandens 2 skiltelės česnako 1 a.š. džiovintų čiobrelių 0,5 a.š. džiovintų petražolių aliejus 0,5 a.š. cukraus druska ir pipirai Gaminimas: Baklažanus supjaustome griežinėliais (0,5cm storio) ir subarstome […]

Skaityti Receptą