Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais

Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais

Ingredientai

  • 500ml Kokosų pieno
  • 1vnt. Česnakų galvų
  • 6vnt. Čiobrelių šakelių
  • 1 valg. š. Sviesto
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1 arb. š. Druskos
  • 1 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 1800g Vištienos

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
  3. Troškinimui skirtame puode įkaitiname aliejų ir ištirpiname sviestą. Svarbu, kad puodas būtų tinkamas naudoti orkaitėje.
  4. Sudedame į puodą vištienos gabaliukus ir pakepiname apie 4 minutes. Kai viena pusė apskrus apverčiame ir dar pakepame apie 4 minutes.
  5. Sudedame čiobrelio šakeles bei česnako skilteles ir dar pakepame apie 30 sekundžių. Kepant maišome.
  6. Supilame kokosų pieną, puodą uždengiame ir dedame į orkaitę 50-60 minučių, kol vištiena bus pilnai išsitroškins.
  7. Išimame iš orkaitės ir paliekame keletai minučių atvėsti.
  8. Skanaus!

VISO: 5849 kcal, 38g angliavandenių, 499g baltymų, 411g riebalų, 1622mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*