Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas

Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas

Ingredientai

  • 4 vnt. Kiaušinių
  • 0.4 arb. š. Druskos
  • 60g Sūrio (Cheddar)
  • 0.4 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 2 vnt. Pomidorų
  • 2tbps Grietinės (30%)
  • 200g Špinatų
  • 0.2 arb. š. Česnakų miltelių

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Kepimo indą ištepame sviestu arba aliejumi.
  3. Išdėliojame indo dugną pomidoro riekelėmis.
  4. Suberiame ant viršaus špinatus. Pagardiname druska, pipirais ir česnakų milteliais. Galime paskaninti aitriąja paprika.
  5. Įmušame kiaušinius ir padėliojame šiek tiek visur grietinės.
  6. Galiausiai viską apibarstome tarkuotu sūriu.
  7. Dedame į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių.
  8. Skanaus!

VISO: 791 kcal, 24g angliavandenių, 55g baltymų, 56g riebalų, 987mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*