Kepti šokoladiniai avižų dribsniai

Kepti šokoladiniai avižų dribsniai

Ingredientai

  • 1 vnt. Kiaušinių
  • 0.2 arb. š. Kepimo miltelių
  • 0.2 arb. š. Druskos
  • 0.33 arb. š. Vanilės ekstrakto
  • 0.66 puod. Pieno
  • 1.5 vnt. Bananų
  • 1 puod. Avižų dribsnių
  • 0.2 arb. š. Valgomosios sodos
  • 2tbps Cukraus (rudojo)
  • 3tbps Kakavos

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Pusę banano atidedame į šoną, likusius sutriname dubenėlyje.
  3. Į bananą įmaišome kiaušinį, kakavą, cukrų, vanilės ekstraktą, druską, kepimo miltelius bei sodą.
  4. Supilame pieną ir gerai išmaišome, kol nelieka kakavos gumuliukų.
  5. Galiausiai įmaišome avižas.
  6. Kepimo formą ištepame riebalais ir supilame visą turinį. Viršų apdėliojame likusio banano riekelėmis.
  7. Dedame į orkaitę ir kepame apie 45 minutes.
  8. Valgome šiltą. Galima patiekti su pienu kaip sausus pusryčius.
  9. Skanaus!

VISO: 970 kcal, 163g angliavandenių, 32g baltymų, 22g riebalų, 224mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*