Vištienos kukulių ir makaronų sriuba

Vištienos kukulių ir makaronų sriuba

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 50g Svogūnų
  • 20g Česnakų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1vnt. Kiaušinių
  • 50g Svogūnų laiškų
  • 1000ml Vandens
  • 150g Makaronų
  • 3g Kukurūzų miltų
  • 15g Krapų
  • 400g Vištienos faršo

Gaminimas

  1. Atskirai išverdame makaronus (forma nesvarbi).
  2. Puode užverdame 1l vandens.
  3. Inde paruošiame vištienos faršą: sudedame paukštieną, įberiame druskos ir pipirų, kiaušinį, miltus, smulkintą svogūną bei 2 skilteles česnakų. Faršą gerai išminkome ir formuojame nedidelius kukulius ir dedame į verdantį vandenį. Verdame kol kukuliai iškils.
  4. Išvirtus kukulius išimame iš sultinio ir trumpam atidedame į šoną.
  5. Įkaitintoje keptuvėje porą minučių suberiame smulkintą likusį česnaką ir kepame.
  6. Pakeptą česnaką suberiame į kukulių sultinį, dedame smulkintų svogūno laiškų, druskos bei pipirų. Sudedame smulkintus krapus ir užverdame sultinį. Į verdantį sultinį sudedame kukulius bei jau išvirtus makaronus ir dar keletą minučių kartu verdame.
  7. Patiekiant, į lėkštę galima įdėti mažą gabaliuką sviesto.
  8. Vištienos kukulių ir makaronų sriubą patiekiame šiltą.

VISO: 1134 kcal, 53g angliavandenių, 86g baltymų, 65g riebalų, 579mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*