Vištiena – Fajita

Vištiena – Fajita

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 40g Sūrio (Cheddar)
  • 0.5 arb. š. Juodųjų pipirų (maltų)
  • 0.25 vnt. Svogūnų
  • 4tbps Alyvuogių aliejaus
  • 0.25 vnt. Paprikų (raudonųjų)
  • 0.25 arb. š. Česnakų miltelių
  • 0.25 arb. š. Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 0.25 arb. š. Kumino (malto)
  • 30g Kreminio sūrio
  • 0.25 vnt. Paprikų (geltonųjų)
  • 0.25 vnt. Paprikų (žaliųjų)
  • 1 vnt. Vištienos krūtinėlių

Gaminimas

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame paprikas, svogūną bei pagardiname druska ir pipirais. Kepiname, kol daržovės suminkštės. Nuimame nuo ugnies.
  2. Dedame į daržoves sūrius ir gerai išmaišome.
  3. Vištienos krūtinėlę pagardiname druska, čili pipirais, kuminu bei česnakų milteliais. Viską tolygiai įtriname.
  4. Įpjauname per vidurį kišenėlę.
  5. Sudedame į vidų įdarą.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies ir sudedame vištieną.
  7. Kepame apie 7 minutes kiekvieną pusę.
  8. Patiekti galima su salsa, grietine bei gvakamole.
  9. Skanaus!

VISO: 898 kcal, 18g angliavandenių, 44g baltymų, 75g riebalų, 146mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*