Vištiena – Fajita

Vištiena – Fajita

Ingredientai

  • 0.50.00 Druskos
  • 400.00 Sūrio (Cheddar)
  • 0.50.00 Juodųjų pipirų (maltų)
  • 0.250.00 Svogūnų
  • 40.00 Alyvuogių aliejaus
  • 0.250.00 Paprikų (raudonųjų)
  • 0.250.00 Česnakų miltelių
  • 0.250.00 Aitriosios paprikos (miltelių)
  • 0.250.00 Kumino (malto)
  • 300.00 Kreminio sūrio
  • 0.250.00 Paprikų (geltonųjų)
  • 0.250.00 Paprikų (žaliųjų)
  • 10.00 Vištienos krūtinėlių

Gaminimas

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame paprikas, svogūną bei pagardiname druska ir pipirais. Kepiname, kol daržovės suminkštės. Nuimame nuo ugnies.
  2. Dedame į daržoves sūrius ir gerai išmaišome.
  3. Vištienos krūtinėlę pagardiname druska, čili pipirais, kuminu bei česnakų milteliais. Viską tolygiai įtriname.
  4. Įpjauname per vidurį kišenėlę.
  5. Sudedame į vidų įdarą.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies ir sudedame vištieną.
  7. Kepame apie 7 minutes kiekvieną pusę.
  8. Patiekti galima su salsa, grietine bei gvakamole.
  9. Skanaus!

VISO: 0 kcal, 0g angliavandenių, 0g baltymų, 0g riebalų, 0mg cholesterolio.
 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*