Makaronai su kalafioro ir sūrio padažu

Makaronai su kalafioro ir sūrio padažu

Ingredientai:

  • 350g makaronų (kaspinėlių)
  • 250g kalafioro
  • 150g fermentinio sūrio
  • 150g grietinėlės
  • 1 v.š. miltų
  • 70ml sultinio
  • 50g petražolių
  • 2 v.š. sviesto
  • 0,25 a.š. malto muskato
  • druska ir pipirai

Gaminimas:
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Kalafiorą susmulkiname.
Gilią keptuvę įkaitiname su sviestu ir sudedame susmulkintą kalafiorą. Kepame kalafiorą apie 3-5 minutes. Beriame miltus, muskatą, druskos ir pipirų ir išmaišome. Supilame sultinį ir grietinėlę ir ant silpnos ugnies troškiname kalafiorus apie 7-10 minučių. Iki troškinimo pabaigos likus 3 minutėms į keptuvę su padažu sudedame tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintas petražoles, išmaišome ir baigiame troškinti.
Paruoštą kalafioro ir sūrio padažą pilame ant makaronų ir patiekiame.

 

Rašyti Komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*